top of page

Конфиденциалност на Интернет магазин Reprodukcii.com:

  • Каквато и да е лична информация (име, адрес, телефонен номер или електронен адрес), която изпращате на Reprodukcii.com чрез електронна поща или по друг начин, ще бъде използвана от нас в съответствие с приетата от Reprodukcii.com политика за защита на личната информация.

  • Reprodukcii.com се грижи за запазването на личната информация на всеки абонат и посетител на сайта. Личната информация събирана от Reprodukcii.com във връзка с осъществяването на нашите цели, се предоставя напълно доброволно. Reprodukcii.com може да използва предоставената лична информация, за да оптимизира своите продукти и услуги, както и да се свърже с вас. Сега и за в бъдеще не възнамеряваме да продаваме, даваме под наем или предлагаме за маркетингови цели вашата лична информация на трети страни.

  • Компанията запазва правото си да променя без предварително уведомление съдържанието на уеб сайта.

  • Reprodukcii.com не потвърждава и не носи отговорност за информацията, съдържаща се в уеб сайтове, към които има хипервръзки, както и за предложените продукти, услуги и други такива в същите сайтове.

  • Reprodukcii.com разрешава публикуването на материали от сайта, ако изрично се цитира: "Източник: Reprodukcii.com" и се прилага линк към сайта.

bottom of page