Конфиденциалност на Интернет магазин Reprodukcii.com:

  • Каквато и да е лична информация (име, адрес, телефонен номер или електронен адрес), която изпращате на Reprodukcii.com чрез електронна поща или по друг начин, ще бъде използвана от нас в съответствие с приетата от Reprodukcii.com политика за защита на личната информация.

  • Reprodukcii.com се грижи за запазването на личната информация на всеки абонат и посетител на сайта. Личната информация събирана от Reprodukcii.com във връзка с осъществяването на нашите цели, се предоставя напълно доброволно. Reprodukcii.com може да използва предоставената лична информация, за да оптимизира своите продукти и услуги, както и да се свърже с вас. Сега и за в бъдеще не възнамеряваме да продаваме, даваме под наем или предлагаме за маркетингови цели вашата лична информация на трети страни.

  • Компанията запазва правото си да променя без предварително уведомление съдържанието на уеб сайта.

  • Reprodukcii.com не потвърждава и не носи отговорност за информацията, съдържаща се в уеб сайтове, към които има хипервръзки, както и за предложените продукти, услуги и други такива в същите сайтове.

  • Reprodukcii.com разрешава публикуването на материали от сайта, ако изрично се цитира: "Източник: Reprodukcii.com" и се прилага линк към сайта.

Информация

Социални мрежи

Reprodukcii.com е онлайн магазин за репродукции на класически картини. 

Създаден през 2008 г. сайтът за репродукции на световно известни творби е сред лидерите на българския пазар. Нашите продукти са изработени от екологични материали - естествено платно с висококачествен печат, дървена под рамка и декоративна рамка по избор на клиента. Репродукциите са подходящи за личен или бизнес подарък, за декорация на дома, офиса, хотела или ресторанта. Нашата специално подбрана колекция включва шедьоври като "Целувкатана Густав Климт, "Звездна нощ" на Винсент ван Гог, "Мона Лиза" на Леонардо да Винчи и много други произведения на изкуството. Reprodukcii.com предоставя възможност за избор на размер и рамка на картините в реално време.

© 2008 - 2020 Reprodukcii.com  Всички права запазени. 

Всички цени са с ДДС.

0